top of page

ELEVATING
CONSTRUCTION

TOGETHER

65

BEDRIJVEN

10Mld

OMZET

19.000

RECHTSTREEKSE

JOBS

57.000

ONRECHTSTREEKSE

JOBS

logo Construlab Morethanlearning dark square JPG.jpg
VBA leden hebben dé oplossingen gevonden aan het talententekort in de bouwsector. Samen richten ze hun eigen opleidingscentrum op die talrijke opleidingen aanbiedt met een gegarandeerde job bij het afstuderen.
LOGO-BWJ-900x600.png
VBA heeft een actieplan gecreëerd met als doel de mentale veerkracht, de vitaliteit en de energie op de werkvloer te verhogen.
LOGO-MORETHANBUILDING-COLOR.png
VBA heeft 'More than Building' gelanceerd om de buitengewone opportuniteiten inzake tewerkstelling te tonen die de grote bouwondernemingen te bieden hebben
LOGO BA4SC transparent.png
De bouwactoren spelen een sleutelrol op vlak van duurzame ontwikkeling. Daarom richtten we de Belgian Alliance for Sustainable Construction op en willen we samen nog sneller en verder gaan in de ecologische transitie.
 

VERENIGING DER BELGISCHE AANNEMERS VAN GROTE BOUWWERKEN

VBA is de vertegenwoordiger en de woordvoerder van de grote bouwbedrijven van België. VBA is lid van Embuild.

MISSIE

Als drijvende kracht van de toekomst, is VBA de meest performante organisatie die ten dienste staat van haar leden, Belgische aannemers van grote bouwwerken.

VISIE

Met het oog op een duurzame wereld, zetten we onze competenties in, innoveren en investeren we opdat onze ondernemingen de infrastructuur voor het leven van morgen kunnen bedenken en bouwen.

ONZE INITIATIEVEN

WERKGROEPEN

VBA heeft Boards opgericht om personen samen te brengen die bij onze leden dezelfde functie uitoefenen

WELZIJN

De talenten van de medewerkers tot hun recht laten komen en de nodige aandacht schenken aan hun fysieke en mentale gezondheid.

OPLEIDING

'High potentials' uit de sector opleiden in het beheer van grote bouwprojecten

JOBS

De buitengewone opportuniteiten inzake tewerkstelling tonen die de grote bouwondernemingen te bieden hebben.

ONZE LEDEN

'Het is onze plicht een echte motor voor onze beroepen te zijn. We moeten uitmuntend en performant ten dienste staan van onze leden en onze acties richten op wat ons bijzonder maakt, de grote bouwwerken.'

Raymund Trost

Voorzitter, VBA

Raymund_t02 zoom web.jpg
bottom of page