top of page

COMMUNICATION Board

Bij de COMMUNICATION Board werken we in een tijdperk van real-time multi-channel informatie en de opkomst van artificiële intelligentie - ontwikkelingen die de manier waarop we werken veranderen. Ons belangrijkste doel is om onze leden te ondersteunen bij hun communicatie-initiatieven in een voortdurend veranderende omgeving.

Door het delen van best practices en uitwisselingen met experts houdt deze Board onze bedrijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en tools die beschikbaar zijn voor betere communicatie.

FOCUS
PUNTEN

  • Gebruik de kracht van generatieve artificiële intelligentie: een praktische gids voor duurzame communicatie

 

  • Nudging of de kracht van psychologie in je marketing

 

  • Hoe kun je tegen lage kosten je zichtbaarheid vergroten door je videocontent te versterken?

 

  • Podcasts: alle stappen in het produceren van een podcast, een effectief, innovatief, toegankelijk en actueel communicatiemiddel

Logos-Board-Communication-300x300.png

In 2023 hebben wij de fundamenten van het mooie en boeiende communicatie-vak verder verstevigd, vooral dankzij onze diversiteit aan ervaring en expertise. Onze vele uitwisselingen in de loop van het jaar hebben opnieuw bijgedragen aan ons gemeenschappelijke doel om de doeltreffendheid en impact van ons beroep te verbeteren. Dankzij onze actieve samenwerking en kwalitatief hoogstaande sprekers hebben we laten zien dat we door onze talenten te bundelen niet alleen vooruitgang kunnen boeken, maar ook nieuwe normen kunnen stellen op het gebied van uitmuntendheid in communicatie.

Florence Bribosia (circle).png

Florence Bribosia (BESIX)
Voorzitster van de COMMUNICATION Board

bottom of page