Image by NordWood Themes

Communication Board

Met de komst van de social media is het belang van een goede bedrijfscommunicatie alleen maar groter geworden. Dankzij onze Communication Board, opgericht in 2018, kunnen we deze essentiële thema’s aanpakken en onze ondernemingen begeleiden in een voortdurend veranderende communicatiewereld.

AdobeStock_139582213.jpeg
Image by NordWood Themes

Trafiek genereren naar uw social media

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en zelfs Tik-Tok. Daar brandt vandaag de lamp als het om bedrijfscommunicatie gaat. Met de ervaring van een communicatiebureau en aan de hand van concrete tips, vertelden wij u hoe u trafiek kunt genereren naar uw social media. In dit verhaal zijn uw medewerkers de eerste ambassadeurs van uw merk.

Je kunt niet alles doen op de social media

Soms moeten we het tempo van de communicatie een beetje afremmen en bepaalde regels afspreken, vooral in het socialmedia-tijdperk. Die netwerken richten zich in de eerste plaats tot de mensen in uw onderneming. Vandaar het belang van de workshop door Akkanto rond gewenst gedrag op de social media.

Image by You X Ventures
Image by Harry Cunningham

En vandaag dan

Inzake communicatie blijven we de voorkeur geven aan kwaliteit boven kwantiteit. Via onze verschillende campagnes (More than Building, Build with Joy, …) willen we de bouwsector in een positief daglicht stellen.

CONTACT

VBA vzw

Grootveldlaan 148

1150 Brussel

Tel: +32 (0)2 771 00 44

Fax: +32 (0)2 771 30 93

Email: info@adeb-vba.be

KBO : 0407 785 327

BTW : BE 0407 785 327