top of page

INITIATIEVEN

WERKGROEPEN

VBA heeft Boards opgericht om personen samen te brengen die bij onze leden dezelfde functie uitoefenen.

WELZIJN

De talenten van de medewerkers tot hun recht laten komen en de nodige aandacht schenken aan hun fysieke en mentale gezondheid.

JOBS

Via de website More Than Building vestigt ADEB-VBA de aandacht op de ongelooflijke rijkdom en mogelijkheden die bouwondernemingen bieden, met name qua werkgelegenheid. Met behulp van getuigenissen en actuele informatie, kunt u de bouw- en aannemingsambachten die de trots van België zijn, ontdekken of herontdekken. Medewerkers in de bouw helpen om de wereld van morgen vorm te geven.

Collaborating

SAMENWERKING

Een betere samenwerking en duidelijke afspraken zijn een win-win voor alle actoren in het bouwproces. 

De Standaard Takenlijst is een tabel waarin alle taken en verantwoordelijkheden die horen bij een bouwproject opgelijst zijn en ingevuld kunnen worden door alle betrokkken partijen.

OPLEIDING

De Vereniging van Belgische Aannemers van grote bouwwerken biedt, in samenwerking met de ULB en de VUB, een opleiding aan die is bedoeld voor elke ondernemer in de Belgische bouwsector op kaderniveaiu en met een hoog potentieel.

De Master in het beheer van grote bouwwerken ambieert u te leren hoe u talenten beheert voor de aanwerving van relevante werknemers en de ontwikkeling van uw onderneming in overeenstemming met uw criteria van uitmuntendheid.

VUB_rgb.jpg
logo3lg.jpg
ADEB-LOGO-FULL-COLOR-285x170.png
bottom of page